13 Nisan 2008 Pazar

FUTBOLCU





Figürün tam kurumasını beklemeden yerleştirmeye kalkınca ayakkabılarda bozulmalar oldu. Sabırsızlığın sonu budur arkadaşlar :) Ebru beğendiysen bu figür senin ufaklığın canım.


12 yorum:

Adsız dedi ki...

canım benim beğenmek ne demek bayıldık.bizimki hemen gidelim alalım diye tutturdu. çok teşekkür ederim ellerine sağlık.öpüyorum seni görüşmek üzre EBRU

ayseyaman dedi ki...

Sevgili Nilgun yani yakin olsak sana birlikte calisma teklifi verecegim..Yani pastalarimin üzeri senin figürlerle süslensin istiyorum, öyle güzel öyle temiz ve gerçekçi çalışıyorsunki, hayranın oldum..:)
Ellerine sağlık canım..
sevgilerle

hcr hobi atölyesi dedi ki...

canımmm.
hergecengün daha da süper figürler hazırlıyosun .
ellerine sağlık...

Unknown dedi ki...

Ebru'cum tamam canim ben ise getiriyorum bu hafta, ne zaman istersen gelip alirsin :)

Ayse'cim ne guzel iltifat ediyorsun oyle :) Bence senin yaptigin figurler oyle sirin ve sicakki benimkilere hic ihtiyacin yok senin canim :)


Hacer'cim valla boyle iltifatlar alinca bende sevke geliyorum galiba :)

Sevgiler...

Feyza Fidan dedi ki...

Nilgün'cüm süper olmuş bu futbolcu, bayıldım valla...Yüz ifadesinden duruşuna kadar herşeyi mükemmellll, harikasınnnnn...
Öpüyorum seni...

Adsız dedi ki...

Nilgün
Bu mükemmel figürü kim beğenmez...
Ama yinede Ebru'dan ses çıkmamış olsa, "istemiyor işte istemiyor, ben alayım" diyecektim:))))
Ayakkabılarındaki bozulmayı da senden başka gören olmadığına bahse girerim.
Harikasın...

Unknown dedi ki...

Feyza'cim sizin yaptiginiz guzelim pastalar yaninda sonuk kaliyor benimkiler :)Gercekten yurekten, cok cok siparisler diliyorum size :)

Nuket'cim her zamanki gibi cok guzel moral veriyorsun canim :)Optum seni.

Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Nilgun hanim merhaba,
Muhtesem figurler yapiyorsunuz gercekten, hepsi harika, ben bu ise yeni basladim, yeni yeni ogrenmeye calisiyorum yani acaba seker hamurunu kendiniz mi yapiyorsunuz, hazir aliyorsaniz acaba hangi markayi kullaniyorsunuz, yardimci olursaniz inanin cok sevinirim, simdiden cok tesekkurler.... Ela

Unknown dedi ki...

Ela hanim,iltifatiniza tesekkur ederim. Seker hamurunu kendimde yapiyorum,hazirda aliyorum. Kendi yaptigim seker hamuru tarifi blogumda mevcut. Hazir aldigim marka ise Seker&Sugar Pastry Club.Eger bu ise yeni basliyorsaniz once hazir seker hamuru kullanmanizi, figur yapacaginiz seker hamuruna bir miktar CMC veya tylose C katmanizi tavsiye ederim. Daha sonra seker hamuru yapma denemelerine baslayabilirsiniz :)Kolay gelsin diyorum.

Sevgiler...

Adsız dedi ki...

nilgüncüm teşekkür ederim. bu hafta uğramaya çalışacağım .aksilik olur gelemezsem bile arkadaşlarla aldıracağım çünkü oğlum gördükçe anne hemen alalım diye çıldırıyor.seni çok özledim yol arkadaşım başka brgün ziyaretine geleceğim.öptüm.

Unknown dedi ki...

Ebru'cum ben yarin isyerine getiriyorum, aldirabilirsin. Geldigin zaman ugrarsin,gorusuruz canim.Optum seni ve ufakligi :)

Sevgiler...

Nedim Şişmanoğlu dedi ki...

Görmeyeli çok ustalaşmışsın. Fulbolcu harika olmuş. Lost dizisini izleyebiliyormusun.
(sismanoglu@hotmail.com)

İyi çalışmalar.......

Nedim Şişmanoğlu