16 Nisan 2008 Çarşamba

BİZ TAM YEDİ CÜCEYİZ - BİLGİN


Feyza'nın blogunda gördüğümde bayılmıştım yedi cücelere :) Gerçekten çok sevimliler, bende internette gerçekte nasıl bu cüceler diye araştırdım ve Disney'in oyuncak figüründen kopyalayarak bu Bilgin cüceyi yaptım. Diğerlerini de yavaş yavaş tamamlayıp, kızımın pastalarından birinde kullanmayı düşünüyorum.

17 yorum:

Yemekbahane dedi ki...

Süper Süper Süper...

Ellerine sağlık...Harika olmuş yine her zamanki gibi..

Sevgiler
Müge

Zerrin Pasta Evi dedi ki...

Sevgili Nilgün,

Çok güzel olmuş figürünüz.Diğerleri de çok güzel... Beğenerek takip ediyorum blogunuzu... Ellerinize sağlık...

Sevgiler..

Mebrule dedi ki...

Cok guzel, harika, ellerine saglik. Digerlerinide yavas yavas tamamlayip kullanicam demissin, yaptiklarin ne kadar sure dayaniyor ve nasil muhafaza ediyorsun, bana cevap verirmisin lutfen?

Mebrule dedi ki...

Blogunu bastan sona gezdim diyebilirim, bu ne yetenek. Gecen sene Subatta ilk seker hamurlu pastani yapmissin, o zamandan bellidir yetenegin:)

Seneye senin kadar usta olmayi dilerim :)

Adsız dedi ki...

NİLGÜN HANIM MERHABA
OĞLUMUN SINIFININ ADI ŞİRİNLER VE 5 MAYIS'TA OĞLUMUN DOĞUM GÜNÜ. BEN DE ŞİRİNLERİ YAPMAYI DENEYECEĞİM. AMA EĞER BİR TANE YAPARSANIZ BEN DE SİZDEN KOPYA ÇEKEBİLİRSEM BENİ ÇOK MUTLU EDERSİNİZ. BİR 11 TANE MİNİK ŞİRİNİ TABİİ Kİ.
ÇALIŞMALARINIZI SÜREKLİ TAKİP EDİYORUM. SİZİ TEBRİK EDİYORUM. ELLERİNİZE SAĞLIK.

Adsız dedi ki...

Nilgüncüğüm
Beğenimi tarifleyecek sözcük bulamıyorum biliyorsun.
İnanılmaz temiz ve güzel modelliyorsun.
Emeğine sağlık

hcr hobi atölyesi dedi ki...

canım yine süper...
bence sen kurs vermeye başlasan çok iyi olur .
bu fikri yabana atma sakınn.

Unknown dedi ki...

Muge'cim cok sagol :)

Zerrin cok tesekkurler, senin figurlerde gercekten cok guzel bende seni zevkle takip ediyorum :)

Mebrule, inan cok uzun sure dayaniyorlar. Benim bu blogda yaptigim ve sergiledigim pek cok figurum hala gayet iyi durumda duruyorlar. Tek yapman gereken tozlanmicak sekilde hava alacak bir ortamda saklamak, o kadar. Ben delikli karton kutuda sakliyorum bazilarini, kizimin sectikleri ise onun odasinda sergileniyor :) Kesinlikle emin olabilirsin, ne kadar ilgilenir ve figur yaparsan o kadar kendini gelistirirsin :)

Sema hanim cok tesekkur ederim. Elbette minikleri sevindirmek isterim :) En kisa zamanda bir sirin ekliyecegim insallah :)

Nuket'cim senin guzel sozlerin ilac gibi geliyor, cok tesekkur ederim canim :)

Hacer'cim bu guzel iltifatina ne diyim bilmiyorum :) Calisan bir bayan olarak vakitsizligin ne demek oldugunu eminim cogu arkadasim biliyordur. Ben sirf o yuzden kendim bile gidemedim yapilan kurslara :)

Sevgiler...

Adsız dedi ki...

merhaba nilgün hanım yaptığınız fiğürlere hayran kalmamak elde değil hepsi birbirinden güzel bakışlarında bile anlam var.Benim merak ettiğim nasıl başladınız ilk olarak hamuru elınıze aldıgınız zaman ne yaptınız yanı bir kitaptanmı yararlandınız yoksa yapa yapamı ustalastınız.İlginize şimdiden TEŞEKKÜRKER.

Unknown dedi ki...

Levent Bey,ilk olarak internette gordum seker hamuru figurleri ve pastalari. Daha sonra begendigim pastalarin resimlerine bakarak yapmaya basladim.Biraz daha zaman gecince kitaplar almaya basladim,aldigim kitaplar blogda mevcut. Fakat bence insan yaptikca bu konuda gelisiyor.Kitaplar insana sadece bilgi sagliyor sonucta. Dikkat,ozen ve ilgi olunca gerisi geliyor zaten :) Yaptiklarimi begenmenize sevindim,tesekkur ederim.

Sevgiler...

Seda dedi ki...

merhaba blogunuza bayıldımçhatta kendimi kaybettim bu güzellikler arasında :))sizi linklerime ekledim.banada beklerim
http://morpatlican.blogspot.com

Bir Dilim Düş dedi ki...

Merhabalar,

Biz, yani Selcen ve Evren bir etkinlik hazırlamaya karar verdik. Karar verdik vermesine ama bir yandan da bizi bir telaş aldı ne yapalım diye. İstedik ki etkinliğimiz hem herkesin yüzünde bir tebessüm oluştursun hem de gönüllerimizi küçük hediylerle biribirine bağlasın. Sonunda karar verdik, yaklaşan anneler gününü de düşünerek ANNELER GÜNÜ & KALPTEN GELEN GÜZELLİKLER etkinliğini başlattık.

Katılmak isteyen blogcu arkadaşlar annelergunu.kalptengelen@gmail.com’ a ad, soyad, blog adresleri ve hediyelerin gelmesini istedikleri adresin yazılı olduğu bir mail atacaksınız ve 10 Mayıs’ta yapılacak kura sonucunda birbiri ile eşleşenleri biz 11 Mayıs’ta mail ile bilgilendireceğiz böylece herkes sadece kime hediye alacağını öğrenmiş olacak. Ancak hediyeniz geldiğinde kimden geldiğini öğrenebileceksiniz. Hediyeleriniz elinize ulaştığında da bloğunuzdan yayınlayacaksınız. Eee bu arada annelere, anne adaylarına ve geleceğin annelerinin de anneler gününü kutlamış olacağız. İsterseniz yurt dışından isterseniz yurt içinden nereden olursa olsun etkinliğimiz herkese açık. İstediğiniz her şeyi hediye edebilirsiniz kendi ördüğünüz bir şal, yaptığınız bir reçel, bulunduğunuz yere ait yöresel bir şey, pastacılık malzemeleri, kitap vs vs vs…


Son Katılma Tarihi: 10 Mayıs 2008
Hediyeyi Ulaştırma Tarihi: 10 Haziran 2008
Hediyelerinizi Bloglarınızda Bizlerle Paylaşma Tarihi: 12 Haziran 2008

Adsız dedi ki...

nefissss olmuş :)

sıcacık sevgiler.

Not: Bu sırada sayfamdaki blog manşete yazılarınızın linklerini eklerseniz diğer dostlarda sizlerden haberdar olurlar.
sizi blog manşetde görmek beni çok mutlu eder.

www.misssgibi.com

Feyza Fidan dedi ki...

Nilgüncüm harikaaaaaa, valla tam bilgin olmuş bu, süper....Bizim bilginin amca oğlu olsun bu tamam mı :)) Akraba oluyolar yani :))) Merakla öbür cüceleri bekliyorum canım benim..Ellerin dert görmesin, harikasın...
Öptüm kocaman...

Unknown dedi ki...

Seda hosgeldin,senin blogda da harika seyler varmis, bundan sonra takipteyim :)

Sevgili Zerrin sizinde blogunuz gercekten harika, daha once girmistim ama farketmemisim Blog Manset olayini, bundan sonra unutmam :)

Feyza'cim o kadar guzel ve sevimli yapmissinizki o cuceleri, inan gorur gormez bende yapmaliyim dedim :)Hadi bakalim benimkilerle akraba da olsunlar :)Bende optum canim.

Sevgiler...

Pastanı Seç dedi ki...

ya valla ne diyeyim ki harikalar.

cok güzel :)

Eya dedi ki...

Sevgili Nilgün...elin o kadar güzel çalışıyor ki...nefis bir işçilik...harikasın, güzel bir hafta diliyorum


zehra