24 Mart 2008 Pazartesi

ÖĞRETMENİM


Bu figürü yapalı çok olmasına rağmen, yaptığım başı kızımın düşürüp çatlatması yüzünden bloga ekleyememiştim. Gövdesi başsız olarak duruyordu. Bu hafta sonu yeni bir baş yapıp bloga ekliyim dedim. Bunu daha önce yaptığım şaşkın bebiş ve yaramaz bebinin yanına yaptım. Bu okul ( yuva) pastası için bir çocuk figürü daha var yapacağım. Daha sonrasında pastasınıda inşallah buraya ekleyebilirim.

Bu figürü yine Lorraine'in çalışmasından etkilenerek yaptım. Yapacağım pastada hem Maisie Parrish'ten hem Lorraine' in tarzından faydalanmış olacağım.

7 yorum:

masalmutfagi dedi ki...

Nilgüncüğüm çok başarılı...:))ellerine sağlık..

Adsız dedi ki...

nilgüncüm babana geçmiş olsun inşallah kısa zamanda iyileşir.diğer figürlerin gibi buda çok güzel elerine sağlık seni öpüyorum kendine iyi bak. EBRU

Adsız dedi ki...

Nilgüncüğüm her sabah umutla açıyorum sayfanı, belki yeni şeyler görür iyi haberler alırım diye...
Dualarım seninle biliyorsun değil mi?
Sevgiler gönderiyorum canım...

(Modele yorum yapmayi bile gereksiz görüyorum, çünkü her zamanki gibi mükemmel bir çalışma olmuş. Tanımlama sözcükleri yetersiz kalıyor biliyorsun:))

Adsız dedi ki...

Merhaba Nilgün!Seni uzun süredir hayranlıkla izliyorum ve çok başarılı buluyorum..Modelleme elin çok güzel..Sevgilerimle..OYA

pastanaz dedi ki...

Merhaba Nilgün, yorumların için çok teşekkür ederim, senin bloğunu da ziyaret ettim, sana ulaşabilmem için çok yol almam lazım :) harika şeyler yapmışsın, sanki senin kullandığın hamur benim hazırladığımdan çok farklı, porselen gibi duruyo, senmi hazırlıyosun yoksa hazır şaeker hamurumu? bu konuda çok yeteneklisin ifadeler müthiş, ben daha çok yeniyim, seni tanıdığıma sevindim...

Unknown dedi ki...

canımmm seni görmek çoook güzel ve yine harikalar yaratmışsın.hayran hayran seyredip nasıl yaptığını anlmaya çalışıyorum : ))

Unknown dedi ki...

Ulviye,Ebru,Nuket,Oya,ve Funda'cim yorumlariniza en icten tesekkurlerimi yolluyorum.

Babam radyoterapiye basladi durumu su an iyi. Insallah daha iyi olacak.

Nazan,guzel iltifatlarina tesekkurler. Ben hazir seker hamuruda kullaniyorum kendimde yapiyorum. Kendi yaptigim son seker hamuru hazirdan daha iyi bence :)

Sevgiler...