30 Mart 2008 Pazar

Polis



Bu figürü canım arkadaşım Esra'cım için yaptım. Bilemiyorum bu figür için bende patent falanmı alsam :) Eh nede olsa kendi orijinal figürüm oldu:) Şaka bir yana Esra benden bir polis isteyince ilk duraksadım doğrusu. Çünkü hiç bir yerde polis figürü görmemiştim ve tamamen kendim üretmeliydim. Ama korktuğum kadar zor değilmiş. Sonra anladımki ortada bir konu olmayınca (yapacak pasta) tabiki insan görüp hoşlandığı figürleri yapıyor. Bir konu ortaya çıkınca insanın orijinal şeyler üretmesi daha kolaymış :) Bu figürün elinde flaması şu an eksik. Daha sonra onuda ekleyerek Esra'ya vereceğim. Canım umarım beğenirsin polis kardeşimi :)

11 yorum:

Esra Kars dedi ki...

Canım benim beğenmek ne demek bayıldım :) heyecanla bekliyorum...

Adsız dedi ki...

nilgüncüm moralinin düzelmesine sevindim. polisinde diğerleri gibi harika olmuş.bence bu yeteneğini madddi olarakta değerlendirmeyi düşün.çünkü gerçektende harika şeyler yapıyorsun.seni çok öpüyorum kendine iyi bak . haftaya sana uğrayabilirim.EBRU

Unknown dedi ki...

Esra'cim begenmene sevindim :)

Ebru'cum tamam canim bekliyorum haftaya,bende kucuk fenerliyi hafta sonuna kadar yaparim :)Optum canim.Gorusmek uzere :)

Sevgiler...

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Nilgün harika olmuş, bayıldım. Sanki şeker hamuru figürü değil de bir çizgi film kahramı duruyor karşımda. Çok yetenklisin. Ellerine sağlık !
Sevgilerimle...

hcr hobi atölyesi dedi ki...

canım çok şahane olmuş ellerine saglık :)

karamelam dedi ki...

polis kardeş:))çok yakışıklı olmuş. eline sağlık. acaba eskiden de resime yeteneğiniz var mıydı? ben hala çöp adam çiziyorum. pastalarımın çirkinliğini de resme karşı yeteneksiz olmama yoruyorum. bir bağ kurulabilir mi?

Unknown dedi ki...

Burcin ve Hacer begenmeniz beni gercekten cok mutlu etti :) Tesekkurler, zahmet edip belirttiginiz icin :)

Guzin'cim kendine gercekten haksizlik ediyorsun. O kadar guzel kurabiye ve pastalarin varki hic dogru bulmadim soyledigini :) Oncelikle evet tahminin dogru, resim dersinden hep en yuksek notu alirdim ve hocamiz benim resimlerimi hep sergi icin secerdi. Ama ben figur konusunda basarim varsa, bunu daha cok ince detaylara dikkat ve ozene bagliyorum. Eminim sende biraz caba ile cok guzel figurler yapabilirsin. Bu birazda calismaya bagli unutma canim :)

Sevgiler...

karamelam dedi ki...

nilgüncüğüm çok teşekkür ediyorum sağol moralim azıcık yerine geliyor böyle şeyler duyunca. Evet ben sabırsız davranıyorum ve detayları atlıyorum dediğin gibi daha özenli ve titiz olmam lazım. Bazılarında bu özellike var bazıları da çabayla elde ediyor. benim de çok çabalamam lazım. Aslında yapamadığım şeylerle uğraşmam ama bu işe fena taktım inşallah daha iyi işler çıkarırım. Sizlerinde yardımı çok oluyor tekrar teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Merhaba Nilgün Hanım;
ellerinize sağlık bütün figürleriniz küçük birer sanat eseri :)) yanlız yapılışlarınıda izleme şansımız olurmu bir şekilde acaba?
sevgiler selin

Unknown dedi ki...

Guzin'cim kesinlikle cok guzel seyler yapacagindan eminim. Sen kendine guven ve dikkatli ol yeter :)

Sevgili Selin, oncelikle begenmis olman beni mutlu etti. Istegine gelince, daha once yayinladigim videolarim oldugunu soyliyeyim. Ama malesef kacirdiniz :) Bilmeden videolarimda Lorraine'in ders olarak yapip sattigi bebege benzer yapmisim ve telif haklari nedeniyle YouTube'dan kaldirildi.Acikcasi bundan sonrada bir daha ugrasip video yapabilecegimi sanmiyorum. Kitaplardan da rahatlikla bu konuda birseyler ogrenebilirsiniz.
Soracaginiz bir seyler olursa kesinlikle yardimci olurum size.

Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Nilgün hm merhaba
Ellerinize sağlık hepsi birer
sanat eseri gibi duruyor
Pastacı kız sitesinde sizin gönderdiğiniz video dan bahsediyordu figürleri yapmak için bizimlede paylaşırmısınız


Sevgiler

tubaaka511@hotmail.com