6 Şubat 2008 Çarşamba

Minik Köpek


Uzun zamandır hayvan figürü yapmamıştım. Sürekli insan figüründen sonra biraz değişiklik olsun dedim :) Dün akşam Maisie Parrish'in Cakes with Character kitabında gördüğüm ve çok sevdiğim bu köpekçiği yaptım.

13 yorum:

Nukhet dedi ki...

Nilguncum

Bir sey sormak istiyorum, modellemelerde kullandigin hamuru kendin mi yapiyorsun? Oyleyse tarifini alabilirmiyim. Cunku cok guzel bir hamura benzeiyor. Modellemelerin zaten super onun icin harika gorundugune eminim de, bir de hamurunu sorayim dedim. Sevgiler

Unknown dedi ki...

Nukhet'cim son yaptiklarimda kendi yaptigimi kullaniyorum canim. Tarifi http://pastasevmek.blogspot.com/2007/05/eker-hamuru.html bu linkten bulabilirsin. Modelleme hamuru yapmak icin ben bir tatli kasigi cmc ekliyorum bu tarife. Umarim begenirsin.
Sevgiler...

lezzetlilerim dedi ki...

Süpersin canım. Ellerine sağlık. Sevgiler

Adsız dedi ki...

Nilgün'cüğüm
Yine harika bir modellemeye imza atmışsın. Nasıl sevimli bir köpek bu böyle. Her gün blogunu heyecanla açıyorum, yeni bir modelle karşılaşınca daha da çok heyecanlanıyorum. Sakın yeni denemeler yapmaktan vazgeçme. Ufkumu açıyorsun. Sevgiler

Unknown dedi ki...

Azize'cim sagol canim :)

Nuket'cim ben de her figuru calisirken ayri bir heyecan duyuyorum inan. Yok figur calismak benim icin vazgecilmez bir seyde, evde artik koyacak yer kalmicak diye korkuyorum yani :)

Sevgiler...

Unknown dedi ki...

çook güzel olmuş.çok gerçekçi bende sizi takip listeme aldım .hergün ziyaret ediyorum . modelleme hamurunuz için benimde bir sorum olacak cmc dediğiniz tylose ile aynı şeymi ? yoksa gum tex mi ? birde kaplama hamuruna hiç tylose koymuyormusunuz?

Unknown dedi ki...

Funda,tesekkur ederim canim. Sorularina gelince cmc ve tylose ayni islevi goruyor. Elimde gum tex (wilton) olmasina ragmen henuz onu kullanmadim. Kaplama hamuruna tylose koymuyorum.Sadece gum arabic ekliyorum ben.
Sevgiler...

Unknown dedi ki...

teşekkürler Nilgüncüğüm ; gum-tex ile yapılan hamur çok esnek oluyor ama ben ya biterse diye endişeleniyorum hoş yine getirtilebilir gerçi. en kısa zamnada senin hamurunu deneyeceğim sonuçları paylaşırım canım. peki gum arabic nerden bulabilirim ?
sevgiler...
Funda

Unknown dedi ki...

Funda, bu linkteki siteden almistim
canim.
http://www.squires-shop.com/cgi-bin/TLSstore.cgi?user_action=list&category=Cake%20Decorating%20%26%20Sugarcraft%3BEdibles%3BGums%20%26%20Glues

Sevgiler...

DİDEM ÖZCAN dedi ki...

Sevgili Nilgün,
Hep heyecanla açıyorum sayfanı, merakla bekliyorum neler yapacağını:))

Ellerine sağlık canım,

Sevgiler....

Unknown dedi ki...

Sevgili Didem, bende artik gelenleri hayal kirikligina ugratmamak adina yeni figurler yapmaya calisiyorum canim :) Tesekkur ederim.
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Merhaba Nilgün Hanım.Ortak yönlerimiz olduğunu tesadüfen bulduğum siteniz sayesinde öğrendim.Adım Nilgün,1969 doğumlu,bir kız çocuk annesi,işletme mezunu,devlet memuruyum.Siteniz çok keyifli.Tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.Nilgün Ceylan-İzmir.

Unknown dedi ki...

Merhaba adasim :) Ilginc, birde 1970 dogumlu olsaniz ben sizmiyim siz ben misiniz karisacakmis :) Blogumu begenmis olmana sevindim,her zaman beklerim :)

Sevgiler...