14 Ocak 2008 Pazartesi

BEBİŞ


Lorraine'in bir figürü bu, dedesinin kucağında oturan bir bebek şeklindeydi, ben biraz değiştirip yaptım. Aslında oldukça küçük bir figür ... Evde kızımın odasındaki yerini aldı :)

11 yorum:

Esra Kars dedi ki...

Canım her zamanki gibi harika olmuş.Üstelik kırmızıda pek hoş :)

Adsız dedi ki...

Artık her gün heyecanla , yeni ne var acaba diye blogunuza tıklıyorum sevgili Nilgün. Belirttiğiniz linke göz attım ve modelleme çalışmalarını izledim, son derece yararlı oldu. Özellikle eller ve onlara kazandırılacak hareket teknikleri konusunda bir çok püf noktasını gözlemlemiş oldum ve benim de modelleme çalışmalarıma katkısı oldu. Ama yüz modellemesi konusunda sizin şimdiye kadar gördüğüm en başarılı modellemeleri yaptığınızı iddia ediyorum. İzleyebilmeyi çok isterdim. Belki bir gun fotoğraflayarak yada video kanalıyla bizimle paylaşırsınız. Emeklerinize sağlık.
Sevgiler

Adsız dedi ki...

Yorum bırakmıyorum die şaheserlerini görmüyorum sanma da , her seferinde ne diyeceğimi bilemiyorum..

Bence sen çanak çömlek hamurundan kalıcı biblolarla da bu yeteneğini ölümsüzleştirmelisin..

Öpüldün kocaman

lezzetlilerim dedi ki...

Çok güzel canım ellerine sağlık. Ayrıca bende Burçine katılıyorum doğrusu. sevgilerimle

Eya dedi ki...

Nilgüncüğüm harikasın...

bu haftasonu bende 15 yaşında bir kıy için pasta yapacağım.Peri kızı yapmak istiyorum,senin figürlerden örnek alıp öğrenmem lazım.Ellerine sağlık,harika harika...

sevgiler

zehra

Yasemin dedi ki...

sayfani mugenin (hunerli bayanlar) linklerinden buldum. aslinda cikolatali pasta grubunda bende varim ama neden orda farketmedim bilmiyorum.. modellemelerin harika.. okadar begendimki tum arsivine baktim! ellerine saglik gercekten sahaserler yaratiosun!

Pastanı Seç dedi ki...

Valla hepside çok güzel gerçekçiler,tebrik ederim

ellerine sağlık

meleginmarifetleri dedi ki...

selam Nilgün modellemelerine bayıldım harika olmuş hepside ellerine sağlık ben daha şeker hamurunu geçmekte tereddüt ediyorum beceremem diye hoşçakal

Unknown dedi ki...

Esra,Nükhet,Burcin,Azize,Zehra,Yasemin,Aylin ve Melek hepinize cok tesekkur ederim yorumlariniz icin. Melek, bu kadar guzel kremali pasta yapan biri seker hamuru pastalari fazlasiyla yapabilir, bence hic tereddüt etme sen :)
Sevgiler...

inci ünyay dedi ki...

Nilgün Hanım, figürleriniz harika.. Ellerinize sağlık diyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.. Sevgiler..

pastamalzemeleri dedi ki...

TAM BİR ESER BU YAAHUU:))MUHTESEEMM..