31 Aralık 2007 Pazartesi

ÇİÇEKLİ KIZ


18 yorum:

Esra Kars dedi ki...

Nilgün'cüm çok güzel olmuş bu kız ya.Ben çok sevdim onu :) Elbiseside pek hoş herşey tam bir uyum içinde.Yine harika bir iş çıkarmışsın her zamanki gibi :)

lezzetlilerim dedi ki...

Nilgün sen figürler konusunda gerçekten sanatçısın biliyor musun? Baş ve surat yapımın çok başarılı ellerine sağlık. Yeni yılın kutlu olsun.

Unknown dedi ki...

Nilgünnn bu ne ya iyice aştın güzelim sen . Vallahi bayıldım kıza gerçekden farksız olmuş. Yeni yılda tüm dilekleriniz gerçek olmasını dilerim.
Sevgiler..

ufukmutfakta dedi ki...

Çok ama çok başarılı, bunun bir adım ötesi heykeltraşlık. Ellerine sağlık..

Adsız dedi ki...

Merhaba Nilgüncüm yaptıklarını hayranlıkla izledim gerçekten elinden çıkanlar sanatsal güzellikte olmuşmuşlar seni tebrik ediyorum.Sana ulaşabileceğim mail adresi aradım fakat bloğunda göremedim sana nasıl ulaşabilirim..
sevgiler selamlar.

Adsız dedi ki...

nilgüncüm yine harika şeyler yapmışsın ellerine sağlık yeni yıldada tüm güzellikler seninle olsun EBRU

DİDEM ÖZCAN dedi ki...

Bu ne şeker bir kız böyle:))
Ellerine sağlık,
Sevgiler....

aylin dedi ki...

Muhteşem olmuş, eline sağlık... Sen bu figür işini aştın artık bence... Yüzü porselen bebek gibi olmuş vallahi.... Sevgiler,

Adsız dedi ki...

Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

NiNo dedi ki...

ay pamuk prenses gibi olmus ayni ellerine saglik

hayat dedi ki...

Nilgün'cüğüm, çiçekli kız sanki gerçek çok çok güzel bir pasta olmuş. İnsan yemeye kıyamayacak:)Ellerine emeğine sağlık.
Sevgilerimle...

ÇALIŞAN ANNE OLMAK dedi ki...

Pasta güzel ama çilek kız süper olmuş. Bilmem artık başka pasta figürleri asılabilir söyleyeyim :) Dizinizi dövmeyin sonra :)))

Ellerinize kollarınıza sağlık.

Sevgiler...

Nukhet dedi ki...

Nilguncum ya

Nedir bu figurler boyle. O suratlari elinle mi yapiyorsun bi kalip mi kullaniyorsun. Tas bebek gibi olmuslar. Seni cok ama cok tebrik ediyorum. Ellerine saglik. Yeni yil sana bir suru guzellik getirsin. Optum

Unknown dedi ki...

Nilgun'cugum blogunun yeni halini de cok begendim. Hayirli olsun. Optum.

Eya dedi ki...

Merhaba Nilgün...

Harika bir is cikarmissin tebrik ederim. Bende seker hamuruna dalmis durumudayim ama elin cok yatkin, süper olmus. Ellerine saglik

Zehra

Unknown dedi ki...

Guzel yorumlari icin herkese tesekkur ederim.Cok sagolun...
Nukhet'cim soruna gelince :) yaptigim figurlerde hic mould kullanmadim ama elimde bir adet yuz mouldu var,simdiye kadar ilk aldigimda deneme amaci ile yaptigim bir yuz disinda kullanmadim.Onu da zaten burada yayinlamadim.Ancak kucuk bir bebek yaparsam kullanir ve yayinlarim. Elimdeki mouldun yuz buyuklugu benim yaptigim figurlere uymuyor, kucuk kaliyor bayagi. Bende deneme amacli yaptigim yuze bakarak bu figurun yuzunu olusturdum.Umarim aciklayici olmustur canim :)
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Bloğunuza bugün Ufuk un sayfasında gezinirken ulaştım. Modellemeler inanılmayacak kadar başarılı, ilk resimde bunun bir biblo olduğunu düşündüm. Sonradan farkettim ki herbiri sizin eseriniz. Beğenimi ifade etmekte zorlanıyorum. Her gün yeni bir güzellik görebilmek umuduyla ziyaretinize geleceğim:) Umarım bir gün yapım aşamalarını da yayınlarsınız. Söylemek istediğim o kadar çok şey varki sayfalara sığmaz. Sözün bittigi yer burası olsa gerek. Sadece tebrikler diyebiliyorum

Unknown dedi ki...

Sevgili Nukhet,her zaman beklerim, bu kadar guzel iltifatlara da ayrica cok tesekkur ederim.
Sevgiler...