7 Kasım 2007 Çarşamba

HANGİSİ OLSUN :)








Bir pastanın üstünde bu kadar figür olurmu diye düşünenler olduğundan eminim. Ama merak etmeyin bu figürlerin büyük bir çoğunluğu pastanın üzerinde olmayacak elbette :) Beyaz figürü yeni yaptım ve pastada kahverengi tavşanımı yoksa bunumu kullanayım karar veremedim. Bu konuda fikirlerinizi belirtirseniz ona göre karar vereceğim :) Bu arada bundan sonra arada akşamları yaptığım modellemeleri buradan sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. (Fidan'cım inan arkası yarın olmıyacak, ne zaman yaparsam o zaman paylaşacağım emin olabilirsin :) )


9 yorum:

Esra Kars dedi ki...

Bence beyaz olsun.Çok tatlı olmuş o :)

ufukmutfakta dedi ki...

Ben beyazı daha çok beğendim:)

Adsız dedi ki...

nılgun cum, bence de beyaaaazz, amakahve de guzel ayy bılmem kıı, yok yok beyaz olsun... acıklama ıcın de ayrıca tsk ler:) ama merakta kalmakta hostu yanı;)

sevgıler
fıdan

lezzetlilerim dedi ki...

Hepsi çok ciciler ama bende beyaz diyorum canım. Ellerine sağlık. Arkadaşım figürleri çalışırken herhangi bir kaynaktan yararlanıyor musun? Yoksa ...sevgiler

Unknown dedi ki...

Bende beyazı beğendim diğer figürlerle daha uyumlu duruyor. Ayırca Nilgüncüm hazır hamurlamı yapıyorsun bu figürleri? Yoksa kendi hamurunmu? Bayıldım vallahi sanki oyun hamuru gibi pürüzsüz duruyor.

Baharcicegi dedi ki...

Cok sirinler,ikiside güzel ama beyaz daha bir güzel,elinize saglik

Unknown dedi ki...

Sevgili Esra, Ufuk, Fidan, Azize,Selda ve Öznur tesekkür ederim fikrinizi belirttiginiz icin ve bende sizlerin ortak kararı ile pastada beyazı kullanmaya karar verdim :)

Bu arada Azize'cim yazimda belirttigim gibi bu modellemeleri cakecentral'in sitesinde ki modelleme resimlerinden bakarak yaptim canim.Baska bir kaynaktan yararlanmadim.

Selda'cim evet tahmin ettigin gibi hazir seker hamuru ile calistim son yaptigim figurleri. Elimde kalmis olan hazir seker hamurum, cok daha fazla bozulmadan kullanayim istedim :)Fakat hazir seker hamuru ile modelleme calismak cok daha zor formunu korumadigi icin haberin olsun :)

Sevgiler...

aylin dedi ki...

kesinlikle beyaz olsun, acayip tatlı görünüyor... kuzuya da bayıldımmmm..... hayırdır, ali babanın çiftliğini mi yapıyorsun yoksa???

Unknown dedi ki...

Aylin'cim tam isabet kaydettin yani :) evet canim bu bir çiftlik pastasi olacak :)
Sevgiler...