5 Kasım 2007 Pazartesi

ŞEKER HAMURU FİGÜRLER





Ramazandan sonra tatlı işlerine mecburi olarak bir süreliğine ara verdiğimden :) blog bari boş kalmasın düşüncesiyle bu ay görümcemin oğlu Dora için yapacağım pastanın figürlerini, bir kaç gün içinde bloga koymaya karar verdim :) Pastanın özel bir şey olmasını istediğimden sıkışıklığa gelmeden şimdiden figürlerini hazırlamak istedim. CakeCentral'de görüp beğendiğim figürlerden seçtiğim modellemeler bunlar. Gelipte aynı şeyleri görüp sıkılmayın istedim. Bundan sonrada ara sıra yaptığım figürlerle bloga güncelleme yapmayı düşünüyorum. Tarif bekleyenlerden şimdiden özür diliyorum :) Koyacağım figürler yarında devam edecek :)

8 yorum:

Adsız dedi ki...

nılgunn dedığım gıbı, sen supersın modeller super:)) wallahı benım dıyen ustalara tas cıkartır cınsten olmus bu sırın fıgurler.. tebrık ederım arkadasım.. amma senın gıbı olmak ıcın daha cok yol almalıyım:( heee nılgun, ne zaman musaıtsın bacım?? hamurlarımı kaptığım gıbı sendeyım de :))

sevgıler
fıdan

aylin dedi ki...

ikisi de çok şirin olmuş ama Eeyore başka bir şirin... Nedense benim Eeyore'a karşı bir zaafım var, çok seviyorum onun o mahsun halini... Eline sağlık, yeni çalışmalarını 4 gözle bekliyorummmm... :)

Adsız dedi ki...

Farklı tariflerinin yanısıra hoş modellemeleri paylaşmanda , farklı modellemeler arayanlara ön ayak olacaktır eminim..Emeğine sağlık Nilgüncüm

Sevgiler

Unknown dedi ki...

Fidan'cim canim benim, bir gun olacak insallah :)

Aylin'cim bak bende onu cok sevimli buluyorum :)zaten bu winnili bir pasta değil ama cok sevdiğimden yaptim onu :) arkasi yarin gelecek :)

Burcin canim tesekkur ederim umarim dedigin gibi olur :)

Sevgiler...

lezzetlilerim dedi ki...

Nilgüncüm valla figürler süper olmuş. Ben h,ç denemedim. Yapabilir miyim bilmiyorum. Okul yıllarında plastrin denen bir oyun hamuru vardı. Onunla çalışmıştım biraz ama hepsi o kadar. Şimdi ise yapamam hevesim kırılır diye korkuyorum. SEVGİLER CANIM

Unknown dedi ki...

Azize'cim seker hamurununda oyun hamurundan pek farkı yok, bence denemelisin mutlaka gercekten cok zevk alacagina eminim canim :)
Sevgiler...

öznur dedi ki...

slm, figürler çok güzel ellerinize sağlık ama aklıma bişey takıldı. şeker hamuruna kitre takınca modelleme hamuru oluyor dediniz. ikisi arasındaki fark nedir? modelleme hamuru yenilmez mi?

Unknown dedi ki...

Oznur begenmenize sevindim :) Kitre dogal bir katki maddesi oldugundan yenmesinde herhangi bir sakinca oldugunu sanmiyorum. Seker hamuru daha yumusaktir, onu modelleme hamuruna cevirmek icin kitre veya cmc katki maddesi koyuyorum. Boylece seker hamuru daha cabuk kuruyor ve daha kolay yaptigim sekli koruyor.
Sevgiler...