14 Eylül 2007 Cuma

TATİL DÖNÜŞÜ

Tatil rehaveti hala üzerimde :) Doğrusu oralardan ayrılmak hiç bu kadar zor olmamıştı. İlk defa bu kadar kısa bir tatil yapmamızın yüzünden sanırım.



İlk durağımız Antalya'da daha önce gitmediğimiz Köprülü Kanyon oldu. Orda kalmak gerçekten güzeldi. Daha sonra soluğu Adrasan'da aldık. İki sene önceki tatilde gezerken rastladığımız ve bir kaç gün kaldığımız Adrasan'da beş gün kaldık. Bu arada Didim'e tatile giden Ayşegül'lerde dönüşte Adrasan'a gelip bir kaç gün kalınca benim ve Bengisu'nun keyfini görmeliydiniz :)


Ortamın sakinliği dinlenme isteyenler için ideal. Kaldığımız otel dere üzerinde çok şirin bir yerdi. İlk gittiğimizde de orda kalmıştık. Ortam çok sakin ve sessiz. Ben özellikle denizini çok seviyorum. Sahilin bir kısmı kum bir kısmı çakıl, denizi çakıl olması nedeniyle tertemiz bir yer Adrasan... Gezmek isteyenler için yakın çevrede çok güzel yerler var. Olimphos, Çıralı, Yanartaş ve koyları bizim gezdiğimiz yerler arasında çok beğendiğimiz yerlerden...


Özellikle Papaz koyu ve gittiğimizde sadece bizim ve bir ailenin arabayla ulaştığı, uzakta bir iki tur yatlarının olduğu Sazak koyunu ben çok sevdim. Deniz havuz gibiydi... Koskoca koyda denizde sadece bir kaç kişinin olması gerçekten harika oluyor :) Fakat arabayla ulaşım gerçekten tek kelimeyle berbattı, toprak yol tam bir felaket :( Ama yolu güzel olsa zaten bu kadar az kişi olmazdı :)


Umarım seneye daha uzun soluklu bir tatil geçirme fırsatını bulabiliriz :) Bu arada tatildeyden yorum bırakan herkese çok teşekkür ediyorum :)

7 yorum:

Adsız dedi ki...

nılgun cum, hosgeldınn... eee artık at su tatıl rehavetını uzerınden.. yenı pastalarını beklıyorum.. bu arada cnm senı bır oyuna davet ettım..

sevgıler
fıdan

NiNo dedi ki...

harika goruntuler bayildim

lezzetlilerim dedi ki...

Hoşgeldin canım. Artık at şu rehaveti ve mamalarını yapmaya başla emi. Hayırlı ramazanlar ve sevgiler

Unknown dedi ki...

Hoşgeldin Nilgün'cüğüm. Tatilinin güzel geçmesine sevindim. Topladığın enerjinle yeni tariflerini merakla bekliyor olacağım. Sevgiler..

Unknown dedi ki...

Hosgeldiniz Nilgun'cugum. Bayildim resimlere, bir dahaki sefer Turkiye'ye geldigimde ben de sizinle gezecegim insaallah. Optum hepinizi

Unknown dedi ki...

Fidan'cim bende istiyorum su tembelligi uzerimden atabilmeyi inan :) Oyuna en kisa zamanda katilmayi umuyorum :)

Nihan resimleri begenmene sevindim, onlari ceken kisi olarak tabi :)))

Azize'cim sana da hayirli Ramazanlar insallah canim atacagim :)

Selda'cim valla topladigim enerjiyi bir mutfaga kanalize edebilsem cok guzel olacak tabi :)))

Sevgi ablacim boyle bir seyi nasil isterim bilemezsin, tek kelimeyle harika olur.INSALLAH INSALLAH INSALLAH :)

Hepinize sevgiler...

Unknown dedi ki...

Canimsin Nilgun. Bak bir de beni sobelemissin. Hadi bari ben de ilk defa olarak katilayim bu oyuna. Optuuum.